26 / 05 / 2024

Yeşilırmak turizm geliri

Yeşilırmak turizm geliri

Yeşilırmak projesiyle turizm gelirlerini dörde katlamak isteyen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, şehirde uzun yıllardan beri hayali kurulan projeyi hayata geçirmekte kararlı...

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil GYO ilk 9 ayda 55.7 milyon TL satış geliri elde etti!

Yeşil GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 hesap döneminde 55 milyon 674 bin 374 TL satış geliri elde etti. 

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

CHP’li belediyede yeşil alan vurgunu!

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İmar Komisyonu Başkanı ile Meclis Üyesi’nin, imar planında ‘yeşil alan’ olarak görünen kendilerine ait arsaları usulsüz olarak turizm ve ticaret alanına çevirerek milyonluk rant elde ettiği ortaya çıktı.

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Urbanscape’le yeşil çatı çözümü sunuyor!

Şehirlerdeki yeşil alan ihtiyacını gidererek çevreye saygılı binalar oluşturmayı amaçlayan ve aynı zamanda binalara estetik bir görünüm kazandırmak isteyenler yeşil çatı sistemlerine başvuruyor. 

Yeşilırmak turizm geliri Haberi

Yeşilırmak turizm geliri

Şehrin içinden geçen Yeşilırmak, Kanal İstanbul benzeri bir çalışma ile ayağa kalkıyor. Optimar tarafından yapılan ankette bölge halkı yüzde 87 ile projeyi destekliyor.


Yeşilırmak projesiyle turizm gelirlerini dörde katlamak isteyen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, şehirde uzun yıllardan beri hayali kurulan projeyi hayata geçirmekte kararlı. Yeşilırmak'ın su yatağı genişletilerek, çevre düzenlemeleri ve rekreasyon alanları oluşturularak, şehrin turizm ve ekonomisine hayat verilecek. Kirliliği ve çevresinin bakımsızlığı nedeniyle yıllarca şehirde yaşayanlardan ilgi görmeyen Yeşilırmak, Eroğlu'nun vizyoner projesi ile hayata dönmeye hazırlanıyor.


OSMANLI SALTANAT KAYIKLARI TOKAT YOLUNDA


İlk olarak Yeşilırmak su yatağının genişletileceğini belirten Eyüp Eroğlu, 'Yeşilırmak'ta su yatağı yeteri kadar geniş. Fakat biz biraz daha açmaya çalışacağız. Keyifli ortam oluşturmak amacıyla led aydınlatma sistemi ile farklı bir görsellik katacağız. Ekolojik dengeyi...