05 / 05 / 2024

yeşilkent yeni semt pazarı

yeşilkent yeni semt pazarı

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

LC Waikiki yöneticileri 74.1 milyon TL'ye 2 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar, 74 milyon 175 bin 849 TL'ye gayrimenkul alanında iki yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Kocaeli'ye 115 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da 115 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut müjdesi!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de hayata geçireceği 180 konutluk yeni projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

yeşilkent yeni semt pazarı Haberi

yeşilkent yeni semt pazarı


Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.


Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Yeşilkent Mahallesi kapalı pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarına başlanan ‘Kapalı Semt Pazarının’ en kısa süre içinde hizmete sunulması planlanıyor. Yapımına başlanan ‘Kapalı Semt Pazarı’ yerlerinin tamamlanmasıyla, mevcut pazar yerlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, görüntü ve ses kirliliği ile çöp gibi sorunların giderilmesi hedefleniyor.         


Avcılar Yeşilkent Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden ‘Kapalı Semt Pazarı’ alanına çelik konstrüksiyon yapımı için; zemin sondaj ve zemin etüt çalışmalarına başlandı. Temel çalışmaları devam eden Yeşilkent Mahallesi kapalı pazar alanı ise 3 bin 600 metrekarelik bir alanı kapsıyor.


KAPALI SEMT...