17 / 05 / 2024

Yeşilköşk Prodüksiyon iletişim

Yeşilköşk Prodüksiyon iletişim

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi, Bengi Başak Şahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Mahmut Şevket Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi kuruldu!

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi Sarıyer'de Onur Bulçak ve Teoman Gönen ortaklığında kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Skylines Holidays Turizm Danışmanlık Taşımacılık Prodüksiyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylines Holidays Turizm Danışmanlık Taşımacılık Prodüksiyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Ahmet Kenan Polat tarafından kuruldu.

Yeşilköy 34149 satış ofisi!

Yeşilköy 34149 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yeşilköy florya aksının en kıymetli bölgesinde hayata geçirilen proje Florya parklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Yeşilköşk Prodüksiyon iletişim Haberi

Yeşilköşk Prodüksiyon iletişim

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi, Bengi Başak Şahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi iş konusu; 1.    Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2.    Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3.    Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4.    Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt...