17 / 05 / 2024

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi, Bengi Başak Şahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Mahmut Şevket Paşa Caddesi'nde kuruldu.

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

1936'da Yeşilköy'de taksitle çiftlik satılmış!

Emlak ve Eytam Bankası'nın 1936 yılındaki ilanları arasında Yeşilköy'de yer alan ''Taksitle satılık çiftlik'' de vardı. İşte detaylar...

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi kuruldu!

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi Sarıyer'de Onur Bulçak ve Teoman Gönen ortaklığında kuruldu.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Camsa Reklam Plastik Hırdavat Prodüksiyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camsa Reklam Plastik Hırdavat Prodüksiyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Cem Sadi tarafından kuruldu.

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi Pendik'te Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ve  1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 1030 ada, 99 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi Haberi

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi, Bengi Başak Şahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi iş konusu; 1.    Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2.    Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3.    Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4.    Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt...