22 / 05 / 2024

Yeşilköy Nazım ve Uygulama İmar Planı imar planı

Yeşilköy Nazım ve Uygulama İmar Planı imar planı

Bakırköy İlçesi'ne bağlı Yeşilköy Mahallesi sınırları içindeki 1030 ada, 103, 104, 109 parseller ile 101, 102 parsellerin bir kısmına ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

1936'da Yeşilköy'de taksitle çiftlik satılmış!

Emlak ve Eytam Bankası'nın 1936 yılındaki ilanları arasında Yeşilköy'de yer alan ''Taksitle satılık çiftlik'' de vardı. İşte detaylar...

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından deprem riski, depreme dayanıklı olmayan binalar ve kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi. Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Depremin faturası belli oldu! Yıkım ve enkaz kaldırma bilançosu 12 milyar lira!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından fatura belli oldu. Yıkım ve enkaz kaldırma bilançosu 12 milyar lira! İşte sektör uzmanlarının o açıklamaları...

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Yeşilköy Nazım ve Uygulama İmar Planı imar planı Haberi

Yeşilköy Nazım ve Uygulama İmar Planı imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Mahallesi, 1030 ada, 103, 104, 109 parseller ile 101, 102 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20 Aralık 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı. İmar planı 1 ay boyunca askıda kalacak.

Plan değişikliği onama sınırı içindeki alan parklar ve dinlenme alanı olup, bu alanda sökülüp takılabilir malzemelerden yapılmak kaydıyla engellilere yönelik kamping tesisleri yapılabilecek.


İmar planı için...