29 / 04 / 2024

yeşillendirme çalışması gezi parkı

yeşillendirme çalışması gezi parkı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dükkan enkazlarının kaldırılmasının ardından bu alanda yeşillendirme çalışmalarına başlandığını açıkladı...

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Maraş'ta envanter çalışması yapıldı!

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, hükümetin anlaşmalarla yerleşime ve iskana kapatılan, iki kesim arasındaki BM denetimindeki yeşil hat üzerinde tampon bölge konumundaki Maraş'ta bir envanter çalışması yapıldı.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Narlıdere Sanat Vadisi'ndeki boyama tartışması yeniden alevlendi!

Narlıdere Belediyesi yarın CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtıracağı “Sanat Vadisi”ne ikinci kez boya ile yeşillendirme çalışması yaptı

Eskişehir'de yeşil alanlar çoğalıyor!

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, park yapım çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi ve Alpu Kavşağı mevkilerindeki boş alanlara ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışması gerçekleştiriyor.

İzmir Kadifekale'ye zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak!

Kadifekale'deki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2121 konutun yıkılması sonucu ortaya çıkan 440 bin metrekarelik alana yaklaşık 13 bin ağaç, 12 bin çalı dikilmişti. Ağaçlandırmaya ek olarak yeni bir yeşillendirme çalışması başlatılıyor.

Kocaeli Kartepe'de asfaltlama çalışması yapıldı!

Kocaeli Kartepe Çepni Mahallesi'nde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'ye değer katmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulundu.

Vasip Şahin Salı Pazarı Liman çalışması hakkında bilgi aldı!

Salı Pazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş'ye gelişinde Genel Müdür Adem Büyük ve yardımcıları tarafından karşılanan Vali Şahin, yürütülen "Salı Pazarı Liman Çalışması" hakkında firma yetkililerinden brifing aldı.

Ankapark'ın yeşillendirme çalışmaları ne zaman bitecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam edilen Avrupa’nın en büyük tema parkı olan ANKAPARK’ta yeşillendirme çalışmaları sürüyor.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi yapıldı!

Dikili Belediyesi sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarında ilçe tarihinde önemli bir yere sahip olan ve eski zeytinyağı fabrikası olarak bilinen Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışması yaptı.

yeşillendirme çalışması gezi parkı Haberi

yeşillendirme çalışması gezi parkı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dükkan enkazlarının kaldırılmasının ardından bu alanda yeşillendirme çalışmalarına başlandığını açıkladı. Açıklamaya göre çalışmalar bittiğinde Gezi Parkı 8 bin metrekare büyüyecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim Gezi Parkı'nı 8 bin metrekare daha büyütüyor. İBB'nin yazılı açıklamasına göre, Gezi Parkı'nın Cumhuriyet Caddesi yönünde ve alt kısmında kalan dükkanların enkazının kaldırılmasının ardından, bu alanın da yeşillendirilmesi çalışmasına başlandı.


Mülkiyeti İBB'ye ait dükkanların yıkılarak tasfiyesi ile 8 bin metrekare daha alan kazanıldı. İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünce sürdürülen çalışma ile 50 bin metrekare yüzölçümüne sahip Gezi Parkı'nın alanı 58 bin metrekareye çıkacak. Cumhuriyet Caddesi'ne doğru yapılan şevlendirme ile Gezi Parkı ile trafiğin yer altına alınmasıyla kazanılan alan ve Atatürk Anıtı etrafındaki Meydan bütünleştirilmiş olacak.


Çalışma...