19 / 05 / 2024

yeşilova arsaları

yeşilova arsaları

Yeşilova ve Kandıra yolu çevresindeki arsalar, şimdilerde fiyatları katlanarak satışa çıkarılıyor İzmit Kandıra yolu üzerinde, Yeşilova ışıklarından sonra Mini Köşk Köftecisi'ne kadar olan bölgenin bir bölümü imara açıldı.

Arazi satışında rekor kırıldı! 

Hazine'ye ait arsalar, araziler, tarım alanları ve 2B'lerin satışına hız verilirken bir taraftan da kamuya ait konutlar elden çıkartılıyor. Paylaşılan detaylara göre geçtiğimiz sene toprak satışında adet ve gelir bazında rekor kırılmıştı.

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksitle 96 bin 400 metrekare arazi!

Yeşilova Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Burdur Yeşilova'daki araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra taksit imkanı da sağlanıyor.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Yeşilova Invictus 2 projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Yeşilova Invictus 2'de konut fiyatları kaç lira? İşte Yeşilova Invictus 2 projesi ile ilgili merak edilenler...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

yeşilova arsaları Haberi

yeşilova arsaları

Daha önce bu bölgede hiçbir yerleşim ve ticaret yapılmıyordu. Yol üzerindeki arsalar, imarın açılmasıyla ve aynı zamanda ticaretin bu bölgeye kayması beklentisiyle değer kazandı. Birkaç yıl öncesine kadar yüzüne bile bakılmayan yerler, şimdi yatırımcıların gözdesi olmaya başladı. 


BU KADAR EDER Mİ? 

Bölge yeni imara açılmasına karşın, arsalar satışa çıkarılmaya başladı. Nedendir bilinmez ama fiyatlar hiç de yabana atılacak gibi değil. Gerçi kar adedi 5-6 kata kadar olan imar izinli arsalar var. İlk bakışta imar izinlerinin avantajları düşünülmesine karşın, bölgenin şu anda bu fiyatlara reel olmadığını söyleyebiliriz. 

Dolayısıyla şu anda bu fiyatlara arsalara alıcı bulunması oldukça güç. 


METREKARESİ 2 BİN 200 TL 

Bölgede metrekare fiyatlar bin TL'den başlıyor, yola cepheli arsalarda fiyatlar 2 bin 200 TL'ye kadar çıkıyor. 2 bin 500 metrekare yola cepheli bir...