10 / 05 / 2024

Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi Projesi

Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi Projesi

Singapur'daki Dünya Mimarlık Festivali'nde ilk 10 proje arasına seçilerek dikkatleri çeken Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi Projesi'nde sona yaklaşıldı. Başkan Sındır, "Merkezin açılışı için gün sayıyoruz" dedi.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yaptı.

Yeşil Sertifika Yönetmeliği yayınlandı!

Yeşil Sertifika Yönetmeliği yayınlandı. Çedbik Yönetim Kurulu Yeşil Sertifika Yönetmeliği hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de "Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yayımlandı. Binaların çevreye olumsuz etkilerinin azaltılması ve bunların değerlendirilip belgelendirilmesine yönelik çalışmalara ilişkin usul ve esaslar çıkartılan yönetmelikle yeniden belirlendi..

Yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin hükümler!

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yapılara ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı. Yapılan değişikliklere göre stüdyo dairelerin yapımı yasaklandı. İşte yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin diğer hükümler..

Yeni imar yönetmeliği arsalara ilişkin hükümler!

Yeni imar yönetmeliği ile arsalara ilişkin hükümlerde de düzenlemeler yapılıyor. İşte yeni imar yönetmeliği arsalara ilişkin hükümler..

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı!

Beykoz Belediyesinin kentsel yenilemede örnek ve öncü olarak hazırladığı ilk projesi Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı. Projenin detayları düzenlenen istişare toplantısıyla ilçe sakinleriyle paylaşıldı.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi 3 yıl içinde hizmete açılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ihale süreçleri başlatılmayan hiçbir yeri kalmadı. İnşallah 3 yıl içinde hizmete sokacağız" dedi.

Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi Projesi Haberi

Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi Projesi



Bornova Belediyesi'nin Singapur'daki Dünya Mimarlık Festivali'nde ilk 10 proje arasına seçilerek dikkatleri çeken Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi Projesi'nde sona yaklaşıldı. İzmir'in tarihinin 8 bin 500 yıl öncesine dayandığını kanıtlayan eserlerin sergileneceği merkezin inşaat çalışmalarında detaylara geçildi. Bu önemli projeyi bitirme aşamasına getirmenin gururunu ve heyecanını yaşadıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi kent turizmine ve Bornova'nın tanıtımına önemli katkılar sağlayacak" dedi. Ocak ayına kadar çalışmaların tamamlanacağını belirten Başkan Sındır, "Merkezin açılışı için gün sayıyoruz" dedi.


Yeni...