04 / 05 / 2024

Yeşilpark Cadde konutları

Yeşilpark Cadde konutları

Bağdat Caddesi Göztepe’de yer alan Yeşilpark Cadde Projesi’nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilindeki imkanlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

Müteahhitler bu hasarlardan sorumlu!

Deprem Türkiye'nin gerçeği. En son 30 Ekim'de İzmir'de yaşanan 6.6'lık depremde yıkılan binaların inşası 1999 öncesine dayanırken, hasar gören yapılar sadece 1999 öncesi yapılar değil. Son yıllarda yapılan hatta milyonlarca TL'ye satılan konutlar bile büyük hasarlar gördü. 

Ankara’daki 100 TL’ye kiralık konutların kurası 29 Ekim'de!

Ankara Mamak ilçesinin Eserkent semtinde 400 sosyal konut 100 TL'ye kiraya verilecek. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü yazısında; 29 Ekim'de kurası yapılacak olan sosyal konut projesini kaleme aldı. 

Emlak Konut GYO faiz oranlarını güncelledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 milyon TL'ye kadar olan konutlar için faiz oranını yüzde 0.69'dan 0.89'a, 1 milyon ve üzeri konutlar için ise yüzde 0.74'ten 0.94'e çıkardı.

TOKİ Malatya Yeşilyurt başvuruları 6 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesindeki konutlar 6 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Rize'ye mahalle konseptinde konutlar lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Rize'de dolgu alanındaki yapılaşmaya ilişikin önemli açıklamalar yaptı. 

Kiptaş Yeşilce Aydos Konutları satış fiyatları!

Kiptaş Yeşilce Aydos Konutları satış fiyatları 284 bin 280 TL'den başlıyor. Proje Kiptaş tarafından Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor...

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar!

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar kapsamında daireler 284 bin 280 TL'den başlangıç gösteriyor. Yeşilce Aydos Evleri Kiptaş tarafından 10 blok olarak inşa ediliyor...

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Mesa Cadde Konutları fiyat listesi!

Mesa Cadde Konutları fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi...

Yeşilpark Cadde konutları Haberi

Yeşilpark Cadde konutları

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyası! 


Bağdat Caddesi Göztepe’de yer alan Yeşilpark Cadde Projesi’nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilindeki imkanlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015. 


Bu kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak!


Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yapı Merkezi markasının ayrıcalığıyla hayata geçirilen ve zemin+13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.


Yeşilpark Cadde Projesi, güçlü lokasyon avantajının yanı sıra, panoramik ada ve deniz manzarası, iki araçlık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yerden ısıtma ve güvenlikli site konsepti ile sizlere hayal ettiğiniz yaşam kapılarını Bağdat Caddesi’nde açıyor. Projenin teslim tarihi Temmuz 2016’dır.


Garanti...