20 / 05 / 2024

Yeşilpark Cadde satılık daire

Yeşilpark Cadde satılık daire

Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Yeşilce Aydos Pendik satılık daire fiyatları!

Yeşilce Aydos Pendik satılık daire fiyatları 284 bin TL'den başlıyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Yeşilce Aydos Kiptaş Evleri satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yeşilce Aydos Kiptaş Evleri satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Yeşilyaka Evleri satılık!

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Evleri satılık daire fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Proje Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Park Residences Cadde satılık daire!

44 katlı dört blokta şeklinde yükselen Park Residences Cadde satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor. Proje 341 adet lüks konuttan oluşuyor.

Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire!

44 katlı dört kule şeklinde hayata geçirilen Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor.

Yeşilpark Cadde satılık daire Haberi

Yeşilpark Cadde satılık daire

Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve zemin+13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.


Fiyatların 590.000 USD’ den başladığı Yeşilpark Cadde Projesi, güçlü lokasyon avantajının yanı sıra, deniz manzarası, iki araçlık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yerden ısıtma, güvenlik ve site konsepti ile sizlere hayal ettiğiniz yaşam kapılarını Bağdat Caddesi’nde açıyor. 


Projenin teslim tarihi Temmuz 2016’dır.

Garanti Mortgage ile özel anlaşmanın olduğu projede, satış fiyatının %75’ine kadar bir tuta için, 120 aya kadar 0,89 faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor.



Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri

Telefon: 0 216 360...