09 / 05 / 2024

yeşilpınar gençlik merkezi eyüp

yeşilpınar gençlik merkezi eyüp

İstanbul' da Eyüp Belediyesi, ilçedeki bilgi evleri ve kültür merkezlerinin sayılarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilpınar Bilgievi ve Gençlik Merkezi’ nin açılışı hafta sonu yapıldı...

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Gebze'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de gençlik merkezi inşa ediyor.

Gebze’ye gençlik merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de yeni bir gençlik merkezi inşa ediyor.

Ceylanpınar'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından sağlanan finansman ile Ceylanpınar’a gençlerin birçok alanda istifade edebilecekleri bir gençlik merkezi inşa ediliyor.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

Gebze’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Gebze'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezi 11 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Selendi Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edenManisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'ye kazandıracağı Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu

yeşilpınar gençlik merkezi eyüp Haberi

yeşilpınar gençlik merkezi eyüp


Eyüp Belediyesi, ilçedeki bilgi evleri ve kültür merkezlerinin sayılarını artırmaya devam ediyor. 


Yeşilpınar Bilgievi ve Gençlik Merkezi’nin açılışı haftasonu yapıldı. Açılışa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ve Yeşilpınarlılar katıldı. Gençlerin okuldaki eğitimlerine katkıda bulunan bilgievlerinin çok önemli işlevleri olduğunu belirten Kavuncu, "Çocuklarımız, birçok mahallemize yaptırdığımız bilgi evlerine giderek, hem dersleri için ek etüd yapma imkanı buluyor, hem de sınavlara hazırlanıyorlar. Ayrıca hobilerini gerçekleştirme, sanat ve spor dallarında dağarcıklarını geliştirerek ekip çalışması yapmayı öğreniyorlar. Yeşilpınarlılara bilgievimiz, semt konağımız ve kültür merkezimiz hayırlı uğurlu olsun."...