18 / 05 / 2024

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektirk Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Zeki Yeşiltaş tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

İltaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İltaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya İlaslan tarafından kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Mavirem Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavirem Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Yeşilyurt ve Mustafa Okay Çınar ortaklığında kuruldu.

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55.5 milyona sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55 milyon 500 bin TL bedelle Yeşil Holding A.Ş.'ye sattı...

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Şengül tarafından kuruldu. 

Ecf Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecf Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karabulut ve Halit Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Remay Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remay Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Çil ve Ebru Koş ortaklığında kuruldu. 

Hüberis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüberis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Genç tarafından kuruldu. 

Aykom Yapı Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykom Yapı Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece’de Cumali Kurnaz tarafından kuruldu.

Tzc Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzc Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çorapcı tarafından kuruldu. 

Yerli Otomotiv İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Otomotiv İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile  bugün Murat Yerli tarafından kuruldu. 

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektirk Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeki Yeşiltaş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektirk Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Sirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava, deniz tasıtlarının, grayder, silindir v.b. agır is ve sanayi makinelerinin, yükleme, bosaltma is makinelerinin yurtiçinde ve yurt dısında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilligini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dıs lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. ve ana...