29 / 07 / 2024

yeşilvadi 702 konutları

yeşilvadi 702 konutları

Yeşilvadi 702 konutta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tamamıyla belediye imkanlarıyla yapılan Yeşilvadi 702 konutun 2013 yılı Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Yeşilvadi'de yaz kampanyası başladı! Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşin alımlarda yüzde 22 indirim fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyü'nde inşa edilen  Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşinde yüzde 22 indirim kampanyası başladı. 

Majör Gölyaka'da 6 milyon TL'ye 1+1 konutlar! Emlak Konut projeleri: 2024 kampanya!

Majör Gölyaka, Avcılar Firuzköy'de yükseliyor. Peki Majör Gölyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? Majör Gölyaka'da ödeme seçenekleri nasıl? İşte ayrıntılar...

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale'de 21.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yeşilvadi Mahallesi'ndeki 2 arsayı toplam 21 milyon 807 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

Müteahhitler bu hasarlardan sorumlu!

Deprem Türkiye'nin gerçeği. En son 30 Ekim'de İzmir'de yaşanan 6.6'lık depremde yıkılan binaların inşası 1999 öncesine dayanırken, hasar gören yapılar sadece 1999 öncesi yapılar değil. Son yıllarda yapılan hatta milyonlarca TL'ye satılan konutlar bile büyük hasarlar gördü. 

Ankara’daki 100 TL’ye kiralık konutların kurası 29 Ekim'de!

Ankara Mamak ilçesinin Eserkent semtinde 400 sosyal konut 100 TL'ye kiraya verilecek. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü yazısında; 29 Ekim'de kurası yapılacak olan sosyal konut projesini kaleme aldı. 

yeşilvadi 702 konutları Haberi

yeşilvadi 702 konutları

Havaalanı yolu üzerinde 50 bin metrekare alanın kamulaştırması yapılarak yapımına başlanan Yeşilvadi 702 konutta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tamamıyla belediye imkanlarıyla yapılan Yeşilvadi 702 konutun 2013 yılı Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.


Yeşilvadi 702 konut hakkında yetkililerden bilgi alan ve inşaat alanını gezen Başkan Tahmazoğlu, "İhale içeriğine göre konutlarımız 2013 yılı Temmuz ayında tamamlanacak. Şu anda kaba inşaatı hızla devam etmektedir. Bir yandan üst kattan tablalar dökülürken bir yandan alt katta duvarlar örülüp elektrik ve su tesisatları çekilip sıva işlemleri devam ediyor. Gelecek yıl Temmuz ayında tamamlanacak olan konutlarımızın bir kısmını kentsel dönüşümde takasta kullanacağız. Bir kısmının ise, vatandaşımıza doğrudan satışını gerçekleştireceğiz. Bu yılbaşı gibi buradaki konutların satışına başlamayı planlıyoruz" dedi.


2013 yılı sonuna kadar belediye...