04 / 05 / 2024

Yeşilvadi asfalt çalışmaları tamamlandı

Yeşilvadi asfalt çalışmaları tamamlandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için havalimanı ile Kilis yolunu birbirine bağlayacak 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları parça parça bitirilerek yol trafiğe açılıyor.

Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü model çalışmalarının sonuna gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ar-Ge kültürünün oluşturulmasının önemine işaret ederek "Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü bir model üzerinde çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah yakında sizlerle de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Yeşilvadi asfalt çalışmaları tamamlandı Haberi

Yeşilvadi asfalt çalışmaları tamamlandı

Bulvarın havalimanı ve Dutluk arasında kalan kısmındaki 6 şeridi ve Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Yeditepe Mahallesi arasında kalan kısımdaki asfaltlama çalışmaları bitti. 


ASFALTLAMA BAŞLAYACAK 

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun kısa bir süre içinde kullanıma açılacağını söyledi. Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Dutluk arasında kalan kısımda da asfaltlama çalışmalarına başlanılacağını bildiren Tahmazoğlu, "Buradaki çalışmaları alt yapı ile birlikte devam ettiriyoruz. Bulvarımızın havaalanı ile Dutluk arasındaki 6 kilometrelik kısmın 6 şeridinde çalışmalar tamamlandı. Şimdi de Dutluk ile Kilis yolu arısındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Başkan Tahmazoğlu, "Bu yol, şehir içinde 50 metre genişliğiyle en geniş yol olacak ve en ciddi trafik yükünü kaldıracak. Yolda özellikle kamulaştırma ve alt yapı çalışmaları çok önemliydi. Bazı noktalarda GASKİ'nin çalışmaları devam ediyor. GASKİ çalışmaları tamamladıktan...