16 / 05 / 2024

yeşilvadi konut projesi

yeşilvadi konut projesi

Yeşilvadi 702 konutta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tamamıyla belediye imkanlarıyla yapılan Yeşilvadi 702 konutun 2013 yılı Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

Malatya Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. İşte projenin ayrıntıları...

Mebuskent Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi!

Aymor Grup tarafından Ankara'nın Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi olarak öne çıkıyor.

Mebuskent Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi!

Aymor Grup tarafından Ankara'nın Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi olarak öne çıkıyor.

Müteahhitler Yeşilvadi'de konut yapmalı!

Ak Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise müteahhitlerin inşaat sektörüne katkısını her zaman takdirle karşıladığını ifade ederek, müteahhitleri Yeşilvadi bölgesinde konut yapmaya davet etti.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt konut projesi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt konut projesi fiyatları 74 bin 697 TL'den başlıyor. Başvuru sürecinin 24 Kasım 2014 tarihinde başlayacağı projede 48 tane konut satışa sunuluyor.

Gaziantep Yeşilvadi'de 35 bin konut inşa edilecek!

Yapılan konutlara rağmen ihtiyacın bitmediği ilçede yeni hedef Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'nin çevresinde belediye ve özel sektör tarafından toplam 35 bin yeni konut inşa edilecek...

Yeşilvadi projesi Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi projesinin 7 milyon metrekare alanı kapsayan park, yol ve konut çalışmasının birlikte yürütüldüğü çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu: Yeşilvadi projesi 500 milyon TL 'lik çılgın bir proje!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yol, konut ve park çalışmasının birlikte yürütüldüğü Yeşilvadi projesinin yaklaşık 500 milyon TL 'lik çılgın bir proje olduğunu söyledi.

Capital Courtyard Konut Projesi'nde 520 bin TL'ye!

Göktürk'te hayata geçirilen Capital Courtyard Konut Projesi'nde 158 ila 178 metrekare olan 3+1'lerin fiyatları 410 bin TL'den başlıyor, 520 bin TL'ye kadar yükseliyor

yeşilvadi konut projesi Haberi

yeşilvadi konut projesi

Havaalanı yolu üzerinde 50 bin metrekare alanın kamulaştırması yapılarak yapımına başlanan Yeşilvadi 702 konutta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tamamıyla belediye imkanlarıyla yapılan Yeşilvadi 702 konutun 2013 yılı Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.


Yeşilvadi 702 konut hakkında yetkililerden bilgi alan ve inşaat alanını gezen Başkan Tahmazoğlu, "İhale içeriğine göre konutlarımız 2013 yılı Temmuz ayında tamamlanacak. Şu anda kaba inşaatı hızla devam etmektedir. Bir yandan üst kattan tablalar dökülürken bir yandan alt katta duvarlar örülüp elektrik ve su tesisatları çekilip sıva işlemleri devam ediyor. Gelecek yıl Temmuz ayında tamamlanacak olan konutlarımızın bir kısmını kentsel dönüşümde takasta kullanacağız. Bir kısmının ise, vatandaşımıza doğrudan satışını gerçekleştireceğiz. Bu yılbaşı gibi buradaki konutların satışına başlamayı planlıyoruz" dedi.


2013 yılı sonuna kadar belediye...