10 / 05 / 2024

Yeşilvadi Projesi ne zaman tamamlanacak

Yeşilvadi Projesi ne zaman tamamlanacak

Başkan Tahmazoğlu, "Türkiye'nin en büyük parkını içeren Yeşilvadi projesinin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Geriye kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak" diye konuştu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı çıkılıyor?

Çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Star Gazetesi köşe yazarlarından Halime Kökce bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'ne yapılan itirazları kaleme aldı.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Yeşilvadi Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Yeşilvadi Projesi ne zaman tamamlanacak


Şubat ayı meclis toplantısının l'inci oturumunda Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında bazı konutların bitmek üzere olduğunu aktaran Başkan Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Çamlıca Konutlarının 2,3,4 ve 5'inci etapları 1-2 ay sonra bitecektir. Yapımı tamamlanan ilk etabın da satışları tamamlandı ve bu etapta dairemiz kalmadı" dedi. 


YEŞİLVADİ'DE SONA GELİNDİ 

Yeşilvadi Projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Tahmazoğlu, "Türkiye'nin en büyük parkını içeren 1 milyon 700 bin metrekarelik Yeşilvadi projesinin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Geriye kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak" diye konuştu.


Meclis yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanma sıyla devam etti. Gündeme alınan 15 maddenin...