04 / 10 / 2024

Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı

Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. İşte projenin ayrıntıları...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı Haberi

Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.


Milletvekili Çalık, Malatya’nın hem sulama, hem de şehir prestiji açısında önemli bir sosyal donatı alanına kavuşacağını belirtti. Çalık, “Beylerderesi Göleti, uzun bir süreden beri gündemimizde bunuyordu. Ancak konunun teknik olarak incelenmesi ve projelendirilmesi sonuçlandı ve yapım ihalesi de gerçekleştirildi. Beylerderesi Göleti İhalesi Devlet Su İşleri (DSİ) Elazığ 9. Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilmiştir. İhaleye 31 firma katılmış ve firmaların dosyaları ve teklifleri incelenmektedir” dedi.


“GÖLET BARAJ TİPİ ŞEKLİNDE YAPILACAK”


Çalık, Beylerderesi Göleti ana gövdesinin DSİ tarafından yapılan projeye göre, Beylerderesi Viyadükü ayakları ile Beylerderesi Köprüsü’nün arasında yapılacağını ve göl alanının Çırmıhtı merkezi yönüne verileceğini kaydetti. Çalık, “Göletimiz talvegden yüksekliği 31.75 metre, temelden...