10 / 05 / 2024

Yeşilyaka Evleri nerede

Yeşilyaka Evleri nerede

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Evleri satılık daire fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Proje Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Yeşilyaka Su nerede?

Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat!

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Büyükçekmece Yeşilyaka Su Evleri'nde ön talepler toplanıyor. İşte Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat listesi..

Elexia Topkapı Evleri nerede?

Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen Elexia Topkapı projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Yeşil GYO Elexia Topkapı Evleri nerede?

Yeşilyaka Büyükçekmece Konutları güncel liste fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan Yeşilyaka Evleri projesi, Mesa-Nurol İş Ortaklığı imzasıyla yükseliyor.

Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

Toplam 68 adet konuttan oluşan Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri Hak Yapı imzasıyla dizayn ediliyor. Proje 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

Yeşilyaka Evleri satılık!

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Evleri satılık daire fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Proje Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Prestij Elit Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Evleri 'nde fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor ve 369 TL'ye kadar çıkıyor . Peki Prestij Elit Evleri nerede?

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

İnistanbul Evleri nerede?

51 bin 353 metrekaresi yeşil alana ayrılmış olan Topkapı İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Projede 3565 adet konut yer alıyor. Peki İnistanbul Evleri nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Yüzde 75'i yeşil alan için ayrılan projenin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Marina Ankara Evleri nerede?

Marina Ankara Konutları 2 Nisan Perşembe günü görücüye çıkacak. Projenin 4, 6 ve 7. blokları için ön satış süreci devam ediyor. Peki Marina Ankara Evleri nerede?

Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Adana Kız Kalesi Asude Evleri yeşil alan için 12 bin metrekare ayırdı. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Kale Bayar Evleri nerede?

9 bin 890 metrekare üzerinde yayılan Kale Bayar Evleri 4 bin 610 metrekare alanını yeşil alan için ayırdı. Kale Bayar Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Yeşilyaka Evleri nerede Haberi

Yeşilyaka Evleri nerede

Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeşilyaka Evleri İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. 


320 bin metrekare alanda yükselen Yeşilyaka Evleri projesinde Söğüt ve Sedir olmak üzere iki farklı tipte villa seçeneği yer alıyor. Projenin ilk etabında 56 villa yer alıyor. Yeşilyaka Villaların'da villaların alanları 369 metrekare ile 379 metrekare aralığında değişiyor.


Yeşilyaka Evleri satılık daire fiyatları Söğüt villa tipinde fiyatlar 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL arasında, Sedir villa tipinde ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında değişiyor.


Yeşilyaka Evleri'nde daire sahiplerine spor sahaları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Yeşilyaka Evleri Torium AVM’ye 10 dakika, Mall of İstanbul’a 15 dakika,Atatürk Havalimanı’na 20 dakika ve...