29 / 04 / 2024

Yeşilyaka Koru projesi

Yeşilyaka Koru projesi

MESA ve NUROL’un imzasını taşıyan, yemyeşil doğası ile dikkat çeken 320 bin metrekarelik bir alana sahip Yeşilyaka Koru’nun Sosyal Tesis’i, düzenlenen bir parti ile açıldı.

Yeşilyaka Koru projesi satışa çıktı! 2.5 milyon TL'ye!

Yeşilyaka; doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı.

Yeşilyaka Koru Büyükçekmece fiyatlar!

Yeşilyaka Koru Büyükçekmece fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. 56 villanın yer aldığı Yeşilyaka Koru projesi 2017'de tamamlanacak...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Yeşilyaka Koru projesi Haberi

Yeşilyaka Koru projesi

Konut sahiplerinin yanı sıra MESA ve NUROL markasına olan güvenlerini her yeni projesinde gösteren MESA VE NUROL dostları ve Yeşilyaka Koru projesinin bölgedeki komşuları projenin sosyal tesisi için gerçekleştirilen bir partide buluştu.

Doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunan projenin partisinde genç yorumcu Zeynep Bastık sahne aldı. Anneler Günü’nün de kutlandığı bahar partisinde Yeşilyaka Koru annelerin bu özel gününü tüm annelere özel menekşe çiçekleri vererek kutladı. 

Yeşilyaka Koru’nun Sosyal Tesisi Açıldı

Bir parti ile açılan Yeşilyaka Koru’nun sosyal tesisi 2.500 metrekareden meydana geliyor. İçinde 1adet açık ve 1 adet kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve mini futbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk Hamamı bulunuyor.  Böylece bir spor salonunun sağladığı...