03 / 05 / 2024

yeşilyurt metruk bina yıkımı

yeşilyurt metruk bina yıkımı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ilçe genelinde bulunan ve tespit edilen 33 adet eski evden 16 ’ sının yıkıldığını açıkladı.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi toplam 7 binayı yıktı!

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk üç ayı içerisinde yol ve park çalışmalarına engel teşkil eden toplam yedi binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ocak ayı olağan ikinci oturumunu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti de oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Etlik Yeşilyurt Camisi'nin akıbeti ne olacak?

Ankara Etlik'te bulunan Yeşilyurt Camisi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır kapalı. Şahsi arazi üzerinde bulunan cami 7 varisten birinin itirazı nedeniyle yeniden inşa edilemiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi imarı görüştü!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2015 yılı çalışmalarına Aralık Ayının ikinci toplantısıyla son verdi. Aralık Ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edilirken, görüşülen maddeler ve alınan kararlar şöyle:

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

TTA Gayrimenkul Malatya Yeşilyurt ihalesi iptal edildi!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü,Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce'deki aanayi ve depolama alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, park alanı ve yol alanı imarlı taşınmazın ihalesini iptal etti.

Malatya Yeşilyurt'ta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine drevam ediyor.

yeşilyurt metruk bina yıkımı Haberi

yeşilyurt metruk bina yıkımı

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, ilçe merkezinde  bulunan metruk binaların yasa gereği ekipler tarafından tespit edildiğini, tarihi bina olmadığının anlaşılması üzerine yine yasanın verdiği yetkiye istinaden yıkımının gerçekleştirildiğini belirterek  "Yeşilyurt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün çalışmaları doğrultusunda ilçemiz sınırları içerisinde yer alan yerleşim alanındaki yapılaşmaların vatandaşlarımızın sağlığına ve fen sağlığına etkilerini, imar planlarına uygunluğunu, mevzuatlara uygun olarak yapılaşmasını sağlamak için, ilçemizin deprem  bölgesinde yer almasını da göz önünde bulundurarak, müdürlüğümüz çalışmalarını devam ettiriyor. Bunun içerisinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı yapılaşmasını meydana getirmek, planlı ve ruhsatlı alanların meydana getirilmesini sağlamak, can ve mal güvenliğini kontrol altında devam ettirebilmek için mahalle muhtarımızın, vatandaşlarımızın şikayetleri doğrultusunda, gelen talepler de ele alınarak "metruk yapı" dediğimiz daha çok madde bağımlılarının mesken olarak tuttuğu  alanların...