05 / 05 / 2024

Yeşilyurt Ulu Camii

Yeşilyurt Ulu Camii

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı dolgu çalışmaları gerçekleşti!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, belediyenin araç filosuna yeni eklenen araçlarla asfalt öncesi altyapı dolgu malzemesini serme işlemini gerçekleştirdi.

Osmaniye Yeşilyurt TOKİ başvuru tarihi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Projede aylık 556 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte Osmaniye Yeşilyurt TOKİ başvuru tarihi...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Evleri başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Evleri başvuruları bugün başladı. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede toplam 7 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sunan projede 556 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt ödeme planı!

Başvuruların 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edeceği TOKİ Osmaniye Yeşilyurt ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade uygulanıyor. Projede daire fiyatları 88 bin 908 TL'den başlıyor.

Osmaniye Yeşilyurt TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 8 bin 891 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Osmaniye Yeşilyurt TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt teslim tarihi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede aylık taksitler 622 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt teslim tarihi...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyat listesi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanan projede toplam 7 adet konut açık satışa sunuluyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuruları!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuruları için son gün 31 Aralık 2015. Daire fiyatları 88 bin 908 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 adet konut satıyor. Başvuruları 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen daire seçenekleri bulunuyor.

Adıyaman Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman merkez Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yer tesliminden sonra 270 gün içerisinde bitirilerek teslim edilmesi planlanan Ulu Camii’nde bakım ve onarım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yeşilyurt Ulu Camii Haberi

Yeşilyurt Ulu Camii

Karabağlar Yeşilyurt semtinde bulunan ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığı için 2013 yılında yıkılan Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı.


Cami avlusunda düzenlenen törene İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Chp Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekerek, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Karabağlar Belediyesi olarak ilçede bulunan bütün camilerin bakım ve onarımlarını yapmaya çalıştıklarını belirten Selvitopu, “Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Haziran ayı sonunda da Refet...