10 / 05 / 2024

yeşilyuva spor salonu denizli

yeşilyuva spor salonu denizli

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yeşilyuva Arıtma Tesisi ve Spor Salonunun açılışı için Denizli'ye geldi. Bakan Zeybekci, belediye başkanının büyükşehir standardını yakalayan çalışmalar yaptığını söyledi ve kendisine teşekkür etti...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi reddedildi!

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi, mevzuata takıldı. Tahsis, sayıştay tarafından reddedildi... 

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Manisa Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Ankara Yenimahalle'ye dev spor salonu!

Yenimahalle Belediyesi, gençlerin daha fazla sosyalleşmesi ve sporcuların daha iyi şartlarda antrenmanlarını yapabilmeleri için Yunus Emre Mahallesi'nde Spor Salonu projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Batman'da 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı!

19 Mayıs Mahallesinde yapımı yaklaşık iki yıldır devam eden, içinde basketbol, voleybol, hentbol, güreş, boks oyun alanları ve 3 adet antrenman spor salonu bulunan 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Galatasaray Taç Spor Salonu 14 Şubat'ta açılacak!

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

İzmir Gültepe'ye spor salonu müjdesi!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk Cem programına katılarak bir aileye ziyarette bulundu. Pekdaş, eski ekmek fabrikasını Milli emlak’tan alarak yerine kapalı spor salonu yapacaklarını da söyledi.

yeşilyuva spor salonu denizli Haberi

yeşilyuva spor salonu denizli


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti hükumetiyle Türkiye'nin ulaştığı seviyenin ülkedeki bir çok kişi tarafından kabul edildiğini belirterek, "Bu kadar başarı ile siyaseten baktığınız zaman seçimlerden galip çıkmak kaçınılmaz. Siz gitmek isteseniz de millet sizi bırakmaz, bulmuş hizmetkarı" dedi.


Ziyaret ve açılışlar için Denizli Acıpayam'a gelen Zeybekci, kaymakam vekili Zeyit Şener'den ilçe hakkında bildi aldı, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı da makamında ziyaret etti.


Yağmura rağmen yürüyerek Talip Özkan Konferans Salonundaki toplantıya katılan Zeybekci, burada yaptığı konuşmada, küçükken tarlada çalışırken yağmuru tatil ve dinlenme fırsatı olarak gördüklerini hatırlattı. Son birkaç gündür yağan yağmura dikkati çeken Zeybekçi,"Yaşı ilerledikçe insan, tatil değil dinlenmek değil de rahmetin, bereketin geldiğini fark ederek o gökyüzüne farklı bir minnetle duayla dilekle bakıyor. Son aylarda o gökyüzüne hep baktık....