04 / 05 / 2024

Yeşilzirve Gayrimenkul iletişim

Yeşilzirve Gayrimenkul iletişim

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 68 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 68 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri!

Yapı Merkezi İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 360 06 56 veya 0535 026 10 36 olarak belirlendi.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim!

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim için 0216 360 06 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunan projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer veriliyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirledi. Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor.

Yeşilzirve Gayrimenkul iletişim Haberi

Yeşilzirve Gayrimenkul iletişim

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 68 milyon TL sermaye bedeli ile  İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her Türlü Gayrimenkul Almak, Satmak, Kiralamak, Kiraya Vermekve Emlak Komisyonculuğu Yapmak.Ana Sözleşmesinde Yazılı Konular...

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Esentepe Mh.Büyükdere Cad.Maya Akar Center B Bl.No:102/104...