22 / 05 / 2024

Yeşim Erçetin evi

Yeşim Erçetin evi

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Yeşim Cenik tarafından kuruldu.

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Hüseyin Erçetin tarafından kuruldu.

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yeşim Kocatepe tarafından kuruldu.

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Yeşim Perçinel Arditi ve Eda Manav ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Akaryakıtı 10 TL'ye düşürecek formül açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarına art arda zam gelmeye devam ediyor. Zamlanan  motorin ve benzin fiyatlarına ilişkin indirim formülü açıklandı. Gazeteci Osman Arolat "KDV ve ÖTV‘den vazgeçilirse benzin ve motorin 10 TL'ye düşer" açıklamasını yaptı.

Başvuran alıyor! 100 bin TL faizsiz kredi veriliyor!

KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu mikro küçük işletmelerle ilgili destek programına ilişkin açıklamalarda bulundu ve detayları paylaştı. 

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

İtanom İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtanom İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Öksüz tarafından kuruldu.

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

Yeşim Erçetin evi Haberi

Yeşim Erçetin evi

Üç katlı muhteşem villa, Riva'da. Evin neredeyse tamamından turkuaz, beyaz ve siyah renkleri hakim. Salonda en çok sevdiği şey babasının fotoğrafıymış Yeşim Erçetin'in...


Yeşim Erçetin, eski kostümlerini atmaya kıyamayınca büyük bir kıyafet oldası yapmış kendisine. 



Küçük kızı Masal için krem rengi ve pembenin iç içe olduğu bir oda hazırlatmış. Odanın büyük bir kısmı Masal'ın oyuncaklarına ayrılmış durumda.



Çiçek sevmediğini söyleyen Yeşim Erçetin, 'Çiçekli elbisem bile yok. Sadece yatak odasında ve yatak örtüsünde çiçek kullandım' diyor.... Erçetin, çekimlerde mutfağa girip yalancı su böreği yaptı.


Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak...