29 / 04 / 2024

Yeşim Şenay

Yeşim Şenay

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi, Ayten Alpar ve Yeşim Şenay tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat kuruldu!

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat, Yeşim Şenay ve Ayten Alpar tarafından 26 Eylül 2014 tarihinde Cuma günü Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi, No:31/2'de kuruldu.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Faizlerde ‘şok’ iddia: Mehmet Şimşek’e faizleri 2 ayda yüzde 20’ye çıkarma izni verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in iki ay içerisinde faizleri yüzde 20’ye, hatta gerekmesi durumunda yüzde 40’lara kadar çıkarılabileceği ileri sürülüyor. Siyasi kulislerde bunun için Şimşek’in gerekli onayları aldığı konuşulurken, piyasalar TCMB’nin atacağı adımları merakla bekliyor.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Ares Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşim Bozkurt tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Zeytinyağında şok indirim! Tariş Sızma Zeytinyağı Carrefoursa’da sadece 87 lira! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinde Tariş 750 ml Sızma Zeytinyağı 124,50’den 87,90 TL’ye düşerken İran Hurması 300 gram 19,90 TL’den 17,90 TL’ye, İçim Doğal Kaymaksız Yoğurt 2 kg. 65,90 TL yerine 53,95 TL’ye satılmaya başladı. İşte 15 Mart indirimli ürünler listesi…

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Yeşim Cenik tarafından kuruldu.

Yeşim Şenay Haberi

Yeşim Şenay

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu eski sevgilisi olan ve kendisinin ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için 26 Eylül'de Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat Şirketi'ni kurmuştu. Ağaoğlu, ortanca eşi içi bugün de ikinci şirketi kurdu. 


Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat Şirketi'nin detayları için tıklayınız


İkinci şirketin adı; Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi olarak belirlendi. Ayten Alpar ilk şirkette olduğu gibi ikinci şirkette de arkadaşı Yeşim Şenay ile ortak durumda. Resmi kayıtlara göre Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Alpar ve Yönetim Kurulu Üyesi ise Yeşim Şenay...


Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi'nin detayları için tıklayınız


Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski Satış Pazarlama Koordinatörü olan Ayten Alpar'ın her iki şirketi de Ataşehir'de kuruldu. Aynı zamanda Ağaoğlu'nun 80 milyon dolarlık parselde...