07 / 07 / 2024

Yetkin Profesyonel Danışmanlık

Yetkin Profesyonel Danışmanlık

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Arnavutköy'de 7 bin 352 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olan depoyu 2 aylığına Yetkin Profesyonel Danışmanlık'a kiraya verdi.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedir tarafından kuruldu.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Selman Yurdakul danışmanlık şirketi kurdu!

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

Yetkin Global Girişim Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yetkin Global Girişim Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Gecü ve Tülay Kap ortaklığında 24 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık sözleşmesini yeniledi!

30 civarında Profesyonel Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık, 7 yıl boyunca RE/MAX'le olan sözleşmesini 2 yıl erken yeniledi.

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Arda Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

YGBS Group Site Tesis Emlak Turizm Profesyonel Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YGBS Group Site Tesis Emlak Turizm Profesyonel Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Sağır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu.

Yetkin Profesyonel Danışmanlık Haberi

Yetkin Profesyonel Danışmanlık

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Arnavutköy'de 7 bin 352 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olan depoyu 2 aylığına Yetkin Profesyonel Danışmanlık'a kiraya verdi. 


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesi F15D13B4B Pafta 111 Ada 6 Parsel üzerindeki 7.352 m2 arsa üzerinde inşa edilmiş olan 3.962 m2 depodaki askılı 2 katın 3.000 m2 askılı depolama alanı Yetkin Profesyonel Danışmanlık Ltd.Şti.'ye 6 aylığına kiraya verilmiştir.


Kiraya verilen depodan 6 ayda KDV dahil yaklaşık 156.000 TL gelir elde edilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...