05 / 05 / 2024

Yetvart Balcı

Yetvart Balcı

NMR Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tütüncü, Burak Yakın, Yetvart Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Barhal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Barhal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ramazan Balcı tarafından kuruldu.

Bilimsel ölçekte kent planları yapılmalı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, bir basın toplantısı gerçekleştirdi ve toplantıda Marmara Depreminin yıldönümü sebebiyle açıklamalar yaptı. 

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Balka Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Balcı tarafından kuruldu.

Kalba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Balcı ve Kübra Kalyon ortaklığında kuruldu.

Canaş Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canaş Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon 959 bin 671 TL sermaye bedeli ile Yetvart Canaşyan ve Haik Can Canaşyan ortaklığında kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Yetvart Balcı Haberi

Yetvart Balcı

NMR Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tütüncü, Burak Yakın, Yetvart Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


NMR Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü arsa ve arazi bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakları satın almak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


NMR Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Feriköy Mahallesi Seymen Sokak,...