05 / 05 / 2024

YG İnşaat Yakapark fiyatı

YG İnşaat Yakapark fiyatı

YG İnşaat imzası ile Kartal'da metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede, dairelerin fiyatı peşinde 325 bin 200 TL'den başlıyor....

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yg Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gırtten tarafından kuruldu. 

Yakapark'ta metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor!

YG İnşaat imzası ile Kartal'da metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede, dairelerin fiyatı peşinde 325 bin 200 TL'den başlıyor....

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Kartal Yakapark'ın lansmanı yapıldı!

YG İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesi yatırımcıların beğenisine sunuldu. Çevre dostu bir proje olarak inşa edilen Yakapark'ta dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. 

Yakapark basın lansmanı 27 Nisan'a ertelendi!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla tanıtıyor. 

Yakapark basın lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla basına lanse edecek. 

Yakapark’ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Y. Gülhan İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesinde ön talepler toplanıyor. 2019 yılının Ekim ayında teslim edilecek proje toplamda 166 daireden oluşuyor. 

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kübra Gültek tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Elmas, Gürsel Elmas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

YG İnşaat Yakapark fiyatı Haberi

YG İnşaat Yakapark fiyatı

Konut fiyatlarının giderek yükseldiği günümüzde artan arsa fiyatları nedeniyle orta sınıfa hitap eden proje bulmakta güçlük çekiliyor. YG İnşaat, sektörde bu ezberi bozarak Kartal'da metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlayan çevre dostu Yakapark projesini üretiyor. Çevreci bir proje olan Yakapark'ta banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan suların arıtılmasına olanak veren gri su sistemi uygulanacak. Banyo ve mutfakta kullanılan su arıtılarak depolanacak ve peyzaj alanını sulamak için kullanılabilecek.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, bahçe aydınlatmasında da güneş enerjisinden faydalanmak mümkün olacak. Böylece konut alıcısının cebinden çıkacak aidat bedeli de azalacak. Proje, yaklaşık 6 bin 300 metrekare arazi üzerinde, ikisi 12'şerve biri 16 katlı olmak üzere üç blokta, büyüklükleri 86 ila 298 metrekare arasında değişen 166 konuttan meydana geliyor. Lansmana özel...