04 / 05 / 2024

Ygr Yağmur İnşaat iletişim

Ygr Yağmur İnşaat iletişim

Ygr Yağmur İnşaat Mühendislik Turizm Reklam Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Almaz tarafından kuruldu.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

Ygr Yağmur İnşaat iletişim Haberi

Ygr Yağmur İnşaat iletişim

Ygr Yağmur İnşaat Mühendislik Turizm Reklam Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Almaz tarafından kuruldu.

Ygr Yağmur İnşaat Mühendislik Turizm Reklam Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...