17 / 05 / 2024

YHT biletleri

YHT biletleri

TCDD Genel Müdürlüğü, yüksek hızlı tren işletmeciliği yapan bütün ülkelerde, kısa süreli enerji kesintisine yönelik tedbirler uygulandığı belirtildi. TCDD: ' Olumsuzluk yok, bilgi eksikliği var '

İşte YHT'nin bilet fiyatları!

TCDD Genel Müdürlüğü, uçaklarda olduğu gibi yüksek hızlı trende indirimli bilet uygulamasına geçti. Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında hesaplı biletler 35 liradan satışa sunuldu.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Hızlı Tren bileti fiyatlarına beşinci zam, yüzde 10 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 18 Eylül 2022 fiyat listesi

TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerine yüzde 10 zam uyguladı. 2022 senesi içerisinde beşinci kez zam gelen YHT biletleri resmen uçuşa geçti. İşte YHT güncel bilet fiyatları…

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!

Hızlı Tren bileti fiyatları zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya biletleri... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram gelirken pek çok kişi hızlı tren fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ankara YHT Garı açıldı!

Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Gar açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.

Ankara YHT Garı bugün açılıyor!

Ankara YHT Garı, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla kapılarını açılıyor. Gardan günde 50 bin yolcu seyahat edecek.

İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek!

Haydarpaşa Garı, yüksek hızlı tren garı olarak hizmet vermeye devam edecek. İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek...

Konya Buğday Pazarı YHT Garı’nda çalışmalar başladı!

Konyalıların merakla beklediği ve kamulaştırması yılan hikâyesine dönen Buğday Pazarı YHT Garı’nda çalışma başladı. AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Garlar kanı pompalayan merkez görevi görüyor. Bu açıdan gar Konya için bir misyondur” dedi

Ankara YHT Garı, Eylül'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Ankara YHT Garı'nda tüm işler tamamlandı, son rötuşlar yapılıyor. Eylül sonunda hizmete gireceğini öngörüyoruz" dedi.

Ankara YHT Garı'nın inşaatında sona gelindi!

2014'te inşasına başlanan ve yüzde 99,5'lik ilerleme sağlanan Ankara YHT Garı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sivas'ta YHT güzergahı için imza kampanyası başlatıldı!

SİVAS'ta Türk Ulaşım Sendikası'nca yüksek hızlı tren (YHT) güzergahının değişmemesi için başlatılan kampanya çerçevesinde, 34 sivil toplum kuruluşundan imza toplandı.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Ideal Standard Ankara YHT Garı'na imza attı!

Dünya devi Ideal Standard, Ankara’nın en gözde projelerinden Yüksek Hızlı Tren Garı’na imzasını attı. YHT Ankara Garı Projesi’ne modern ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

YHT biletleri Haberi

YHT biletleri

Önceki gece İzmit Köseköy ile Dilovası Tavşancıl arasında Yüksek Hızlı Tren Hattı'nda elektrik arızası nedeniyle hat kesilmesi sonucu 3 trenin yolda kalması ve bunların dizel lokomotiflerle çekilmesine yönelik haberle ilgili olarak TCDD'den açıklama geldi. TCDD Genel Müdürlüğü, yüksek hızlı tren işletmeciliği yapan bütün ülkelerde, kısa süreli enerji kesintisine yönelik tedbirler uygulandığı belirtildi. Açıklamada, "Yaşanan olumsuz hava şartları ve fırtına nedeniyle YHT hatlarına enerji veren elektrik tesisatına yıldırım düşmesi sonucu alınan tedbirlerin olumsuzluk gibi yansıtılması bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır"...