06 / 05 / 2024

Yığılca

Yığılca

Yığılca merkezi ve civar mahallelere içme suyu sağlayan ana ve tali depolar ekonomik ömrünü doldurduğu için daha büyük ve son sisteme göre uyarlanmış depolar yerleştiriliyor.

Yığılca'daki dev proje hayata geçiyor!

Yığılca’nın geleceğini şekillendirecek olan ve ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek üçlü projede sona gelindi. Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İlk kazma bayram sonrasında vurulacak...

Ağaoğlu, Düzce'de çimento fabrikası kuracak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Düzce'nin Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ağaoğlu, yapılacak fabrikanın yaklaşık 400 kişiye iş kapısı olacağını söyledi.

Yığılca, mağara ve vadileriyle turizme kazandırılacak!

YIĞILCA Osmanlı Çilegi, fındık diyarı, şelaleler cenneti, balın başkenti Yığılca, tabiat ananın cömert davrandıg adeta gizli bir cennet. İlçe, Sarıkaya Mağaraları ve vadileriyle turizmde söz sahibi olmayı hedefliyor.

Düzce'de Katı Atık Depolama Tesisi açıldı!

Düzce'de yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesis düzenlenen törenle açıldı. Yığılca ilçesindeki Hecinler mevkisinde 309 dönümlük alanda kurulan tesis, düzenle depolama imkanı ve hijyen sağlayacak.

Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

MBM İnşaat tarafından Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yükselen Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Akadia İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Akadia İncek projesiyle ilgili ayrıntılar...

TOKİ Düzce Yığılca’da 608 bin liraya 2+1 konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Yığılca projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Düzce Yığılca’da 2022 sosyal konut projesi...

Düzce için acele kamulaştırma kararı!

Düzce ili Yığılca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Düzce Yığılca'daki çimento fabrikası inşaatına ilişkin 7 sorun mecliste!

Düzce Yığılca'da inşaatı süren çimento fabrikasının çevreye ve üreticilere etkileri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Niğde Kızılca Deresi ıslah edilecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Düzce Yığılca'da İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Yığılca İmam Hatip Ortaokulu yapımı için çalışmaların başladığı bildirildi. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, yaptığı açıklamada, projenin bugüne gelmesi noktasında iki yıla yakın bir zamandır mücadele verdiklerini söyledi.

Düzce'de Turizm Vadisi çalışmaları başlıyor!

Düzce’nin ve Yığılca’nın kaderini değiştirecek bir proje olan Turizm Vadisi çalışmalarına başlanıyor. Yığılca’nın içinden tarihi Melenderesi üzerine ve çevresine kurulacak olan bu vadi Porsuk Çayı projesinden çok daha farklı olacak.

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı programında yer alan 1 adet işletme Müdürlüğü idare binası, 1 adet Sosyal Tesis ve 9 adet Lojman olmak üzere toplam 11 adet binanın onarım işleri tamamlandı.

Düzce Yığılca Gökçeağaç köprüsünde çalışmalar incelendi!

Yığılca’nın kaderini değiştirecek, hem ona yakın gurup köyünün hem de devam eden Yığılca ilçesi güney çevre yolunun bağlantısını sağlayacak Güneyaltı mevkiinde kurulacak Gökçeağaç köprüsünde ciddi ilerleme sağlandı.

Düzce Yığılca'da tarihi cami restorasyonu için imzalar atıldı!

Yığılca’yı sil baştan yeniden yapılandıran Yiğit İlçede bulunan 300 yıllık Gaziler Köyündeki tarihi caminin yeniden restorasyonu ile ilgili Vakıflar Bölge Müdürü ile 2016 yılında yapımı bitmek üzere olan projede karşılıklı imzalar atıldı.

Düzce Yığılca'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Düzce il merkezi ve Yığılca ilçe merkezini birbirine bağlayan karayolunun Hoşafoğlu köyü mevkiinden itibaren asfaltlama çalışmaları başladı.

Yığılca Haberi

Yığılca

Yığılca İlçe merkezi ve civar mahallelere içme suyu sağlayan ana ve tali depolar ekonomik ömrünü doldurduğu için daha büyük ve son sisteme göre uyarlanmış depoların yapımı ile Yığılca Belediyesi önemli bir projeye daha imza atıyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit “İlçeye hizmet veren dört adet muhtelif tonajda depomuz mevcuttu. Bu depolarımız yıllar önce yapılmış hijyen bakımından ve teknik yetersizlikten dolayı İlçemize hizmet veremiyordu. İlçenin yüksek kesimlerine su vermekte zorlanıyorduk. Yeni su depolarımız yüksek tonajda depolar ve her biri 500 tonluk. Projemiz en zor şartlara göre uyarlanmış bir proje, ihalesi yapılmış ve hiçbir kaynak sıkıntımızda yok. Depolarımızın inşaatına başlamış bulunmaktayız. Yığılca’mıza hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.


Hürriyet...