08 / 05 / 2024

Yiğit Dündar

Yiğit Dündar

Modern dekorasyonu, organizasyon mükemmelliği, bilgi güvenliği ve pratik tasarımlarıyla farklılaşan yeni nesil iş merkezi “NART Business Center” açıldı...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Yiğit İyibilir Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit İyibilir Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Hasan İyibilir tarafından kuruldu.

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ych Tasarım İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Coşkun tarafından kuruldu...

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çağlar tarafından kuruldu. 

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Yiğit Dündar Haberi

Yiğit Dündar

“NART Business Center” Çok sayıda saygın davetlinin katıldığı kokteyl sonrası kapılarını hizmete açtı. Nart Grup iştiraki olan MLN Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. NART business Center’ı iş dünyasına kazandırdı. Açılışta yapılan kokteyle iş dünyasından pek çok kişi katılırken sanatçılar Selahattin Yıldırım, Yiğit Dündar, Deniz Sağdıç, Günay Demir, Birce Yıldız Birdinç’de kokteylde bulundular.


Konuyla ilgili olarak konuşan Nart Grup CEO’su Levent NART şunları söyledi: “Ülkemizde ki çok sayıda girişimcinin sorunu, ofis ve çalışma alanı ve pahalılaşan insan kaynağını yalın yönetimi ve şirketlerin itibarlarına uygun adreste faaliyet gösterme isteği. Günümüze kadar iş girişimciler maliyet ve tedarikteki zorlukları nedeni ile iş merkezlerinden uzak, bakımsız, bina ve sokaklarda konumlanan bürolarla çözümbuluyordu. Bu çözüm ise pek çok sorunu da beraberinde getiriyordu. Özellikle


genç girişimciler, Kobiler ve...