22 / 05 / 2024

Yiğit Yılmaz

Yiğit Yılmaz

Bab Mimarlık Danışmanlık ve Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yiğit Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi, Akmazçeşme Sokak'ta kuruldu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Sami Nakkaşçıoğlu ve Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tunç Ardıç, İrfan Kebabcı ve Yıldız Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Yiğit Global Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Global Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit İnam tarafından kuruldu.

Yiğit İDK'nın hedefi gayrimenkulde ilk 5 şirket içinde olmak!

Yiğit İDK Group'un geleceğe dair hedeflerinden biri Türkiye'nin en iyi 5 gayrimenkul geliştiren şirketinden biri olmak. Kadıköy'deki Fortis markalı projesiyle ön plana çıkan firma geçen yıl Real Estate Stars Ödülü’nde “en çok konut satan” şirketler arasında yer almıştı.

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Yiğit Yılmaz Haberi

Yiğit Yılmaz

Bab Mimarlık Danışmanlık ve Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yiğit Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi, Akmazçeşme Sokak'ta kuruldu.


Bab Mimarlık Danışmanlık ve Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)Mimarlık-İnşaat ve Mühendislik 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak,peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurtdışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir...