26 / 07 / 2024

Yıkımcızade İnşaat iletişim

Yıkımcızade İnşaat iletişim

Yıkımcızade İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Coşkun ve Yılmaz Sayın ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi "Ihlamur Konakları" hayata geçiyor!

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Ihlamur Konakları" projesi hayata geçiriliyor. Bugüne kadar 15 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini belirten Beyaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz ST İnşaat Yapı & Malzeme dergisine yorumlar yaptı.

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Fuat Özdemir tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Yıkımcızade İnşaat iletişim Haberi

Yıkımcızade İnşaat iletişim

Yıkımcızade İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Coşkun ve Yılmaz Sayın ortaklığında kuruldu.

Yıkımcızade İnşaat Limited Şirketi konusu:
- Yurt içi ve yurt dışında inşaat ve yapım işleri öncesi yer altı ve yer üstü yapıların yıkım işlerini gerçekleştirmek, zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işlerini yapmak, - Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, - Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. - Şirket amacını gerçekleştirmek üzere her türlü iş makinası, lastikli yahut paletli motorlu yahut motorsuz kara ve deniz taşıtları satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir,

Adres: Z.Gökalp Mah.Süleyman...