05 / 05 / 2024

Yıkmaksan-Şark İnşaat

Yıkmaksan-Şark İnşaat

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıksız yapılardan birinin yıkımı İstanbul Bağdat Caddesi'nde Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katılımıyla ve Volvo EC360C-HR gücüyle gerçekleşti

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Elif Yalçın tarafından kuruldu.

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Şefik Duman tarafından kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Yıkmaksan-Şark İnşaat Haberi

Yıkmaksan-Şark İnşaat

Depremde hasar gördüğü tespit edilen ve yıkım kararı bulunan 50 yıllık Tevfik Paşa Apartmanı’nın yıkımı, Efe San Yapı tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Kadıköy Belediyesi’nin üstlendiği yıkım işinde başrol yine Volvo EC360C-HR'deydi. 


Yıkım öncesi bilgi aldığımız Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy bölgesindeki birçok binanın benzer durumda olduğunun altını çizerek kullanılan betonların elle karılan türden olduğunu, bu yolla yapılan binaların artık ömürlerini tamamladıklarını belirtti. Güvenliğin önemine de dikkat çeken Öztürk, Tevfik Paşa Apartmanı’nın 4 katlı bir bina olmasına rağmen yıkımı sırasında çevrenin zarar görmemesi için alınan önlemlerin yoğunluğu sayesinde binanın tehlikesizce yıkılacağını sözlerine ekledi. 


Mülk sahibi Hakan Ersoy ise hasar tespit raporunu aldıktan sonra binanın taşıdığı risk sebebiyle bir an önce yenilenmesi için gerekli başvuruları yaptıklarını ve bu başvuru sürecinin hızlı bir...