28 / 07 / 2024

yılbaşı evleri 2014

yılbaşı evleri 2014

Yeni yıl coşkusuyla yine ışıl ışıl bir döneme girdik. Çam ağaçları, süslemeler, hediyeler hayatımıza coşku getirdi. Yeni yıl ruhunu sonuna kadar hissetmek isteyenler evlerini rengarenk ışıklarla süsleyerek göz alıcı bir hale getirdi..

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire!

Akfen İnşaat imzasıyla Ankara'da yapılan İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire büyüklükleri 71 metrekareden başlayıp 562 metrekareye kadar ulaşıyor. 1.199 dairenin yer aldığı projede anahtar teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık!

İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire alanları 71 metrekareden başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen proje Akfen İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Rings İstanbul yılbaşı kampanyası!

Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Evleri 'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Rings İstanbul yılbaşı kampanyası hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Teknolojik ürün teşviki yılbaşından önce geliyor!

Teşvik sistemini interaktif hale getirdiklerini, sadece 2014’te 5 defa yenilediklerini ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yüksek teknolojili ürünlere uygulanacak yeni teşviklerin yılbaşından önce uygulamaya gireceğini belirtti

Narlıdere'de dönüşüm yılbaşında başlıyor!

Narlıdere'de dönüşüm yılbaşında başlıyor. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, kentsel dönüşüm çalışmalarında sona geldiklerini açıkladı. Dönüşüm için planlar 7 - 15 Ekim 2014'te askıya çıkartılacak.

Kurtköy Mira Evleri'nde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Mira Evleri projesinde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 oranında KDV uygulanan projenin 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Ulupark Evleri, 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek!

Topuz Yapı'nın Ulukent 'te yapımı devam eden projesi Ulupark Evleri, 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek. Ulupark Evleri, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla tercih ediliyor...

BRN Yatakları'ndan yılbaşına özel kampanya!

“Dünyanın En Rahat Yeri” sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünleri satılan BRN Yatakları yılbaşına özel kampanya sunuyor. BRN yatakları, RoyalCoil serisi yatak alana, kaz tüyü ya da yün yorgan hediye edecek...

yılbaşı evleri 2014 Haberi

yılbaşı evleri 2014

Yeni yıl coşkusuyla yine ışıl ışıl bir döneme girdik. Çam ağaçları, süslemeler, hediyeler hayatımıza coşku getirdi. Yeni yıl ruhunu sonuna kadar hissetmek isteyenler evlerini rengarenk ışıklarla süsleyerek göz alıcı bir hale getirdi. İşte en çok dikkat çeken yılbaşı evleri...