18 / 05 / 2024

yılbaşı hindisi pişirme

yılbaşı hindisi pişirme

DeLonghi ürünü Pangourmet Elektrikli Fırın yılbaşı hindisinden ızgaralara, pizzadan çeşit çeşit keklere ve hatta masanızın ekmeğine kadar her şeyi tek başına pişiririp işinizi kolaylaştırıyor

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Miele pişirme gruplarında yüzde 25 indirim! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Şimdi Miele pişirme gruplarında indirim fırsatı var. Peki, Miele pişirme grupları ne kadar? İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Madame Coco'da pişirme ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Madame Coco pişirme ürünlerinin fiyatlarına yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler ve fiyat listesi...

Madame Coco pişirme grubunda yüzde 50 indirim! Madame Coco 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil markası Madame Coco pişirme grubunda yer alan ürünlerde yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler…

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

yılbaşı hindisi pişirme Haberi

yılbaşı hindisi pişirme

Yılbaşı gecesi neyi nasıl pişirsem diye düşünmeye gerek yok! Şimdiden hediye telaşına düşenler içinse, DeLonghi Icona Kırmızı Kahvaltı Serisi mükemmel bir seçenek.

Yılbaşı Sofrasına Pangourmet Tek Başına Yeter!

Kendi küçük işlevi büyük Pangourmet Elektrikli Fırınla, yılbaşı gecesini mutfakta değil, sevdiklerinizle geçirmenin keyfini yaşayacaksınız. İtalyan tasarımının çarpıcı izlerini taşıyan Pangourmet, ufak boyutuyla mutfaklarda az yer kaplıyor ama çok iş başarıyor. Bu akıllı fırınla, yılbaşı gecesi sofralar birbirinden leziz tatlarla şenlenecek.

DeLonghi kalitesinin somut hali Pangourmet Elektrikli Fırın, teknik özellikleriyle de adından söz ettiriyor. Konveksiyonel, geleneksel, hassas pişirme, ızgara ve ısıtma olmak üzere 5 farklı fonksiyonu olan Pangourmet, ayrıca evinizde sıcacık ekmekler yapmanızı da mümkün kılıyor.

Icona Kırmızısı İle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

DeLonghinin 3...