04 / 05 / 2024

Yılbaşı hindisini Delonghi Pangourmet Elektrikli Fırın pişirsin!

Yılbaşı hindisini Delonghi Pangourmet Elektrikli Fırın pişirsin!

DeLonghi ürünü Pangourmet Elektrikli Fırın yılbaşı hindisinden ızgaralara, pizzadan çeşit çeşit keklere ve hatta masanızın ekmeğine kadar her şeyi tek başına pişiririp işinizi kolaylaştırıyor



Yılbaşı gecesi neyi nasıl pişirsem diye düşünmeye gerek yok! Şimdiden hediye telaşına düşenler içinse, DeLonghi Icona Kırmızı Kahvaltı Serisi mükemmel bir seçenek.

Yılbaşı Sofrasına Pangourmet Tek Başına Yeter!

Kendi küçük işlevi büyük Pangourmet Elektrikli Fırınla, yılbaşı gecesini mutfakta değil, sevdiklerinizle geçirmenin keyfini yaşayacaksınız. İtalyan tasarımının çarpıcı izlerini taşıyan Pangourmet, ufak boyutuyla mutfaklarda az yer kaplıyor ama çok iş başarıyor. Bu akıllı fırınla, yılbaşı gecesi sofralar birbirinden leziz tatlarla şenlenecek.

DeLonghi kalitesinin somut hali Pangourmet Elektrikli Fırın, teknik özellikleriyle de adından söz ettiriyor. Konveksiyonel, geleneksel, hassas pişirme, ızgara ve ısıtma olmak üzere 5 farklı fonksiyonu olan Pangourmet, ayrıca evinizde sıcacık ekmekler yapmanızı da mümkün kılıyor.

Icona Kırmızısı İle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

DeLonghinin 3 parçadan oluşan Icona kırmızı kahvaltı grubu, yuvarlak hatları ve parlak kırmızı yüzeyiyle mükemmel bir yılbaşı hediyesi olmaya aday. 2 dilimli ekmek kızartma makinesi, metal su ısıtıcısı ile espresso ve cappuccino makinesinden oluşan bu üçlü seriyi dilerseniz set halinde, dilerseniz tek bir parça olarak alın.

Paslanmaz çelikten uzun yıllar boyunca dayanacak şekilde üretilen Icona serisinin her bir parçası mutfakları renklendirecek. İtalyanın alanında ödül almış tasarımcıları tarafından yaratılan bu seriyi ister sevdiklerinize armağan edin, isterseniz mutfağınızı renklendirin.

DeLonghi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty, Baumax ve Electro worldun tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

DeLonghi EOB2071 Pangourmet Elektrikli Fırın için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 699 TL,  CTO 2003 Ekmek Kızartma Makinesi 180 TL, KBO

www.delonghi.com.tr


Geri Dön