30 / 04 / 2024

DeLonghinin yeni ürünü: Pangourmet Elektrikli Fırın!

DeLonghinin yeni ürünü: Pangourmet Elektrikli Fırın!

İtalyanın dünyaca ünlü markası DeLonghinin yeni ürünü Pangourmet Elektrikli Fırın mutfaklarda çığır açıyor. Lezzetli yemekleri sofralara taşıyan Pangourmet ile evde sıcacık ekmekler, pizza, reçel hatta marmelatlar yapmak çok kolay



Evinizi saran sıcacık ekmek kokusu sizi ve sevdiklerinizi en keyifli sofralarda bir araya getirecek! Üstün teknolojisiyle fark yaratan DeLonghinin yepyeni ürünü Pangourmet Elektrikli Fırın yalnızca yemek pişirmekle kalmıyor, sıcacık ekmekleri sofranıza taşıyor. Evinizde sağlıklı ekmek pişirmenizi sağlayan Pangourmet ile ayrıca her türlü yemek, pizza, reçel ve marmelatlar yapabilirsiniz.

DeLonghi Pangourmet Elektrikli Fırın evde daha sağlıklı ve her çeşit ekmek yapmayı mümkün kılıyor. Yüksek çözünürlü dijital ekrana sahip Pangourmet 1 saat gibi kısa bir sürede ekmek pişirebiliyor. Özel sistem ışık göstergesiyle her lezzete uygun pişirme seçenekleri sunan Pangourmet, glutensiz ekmek pişirme fonksiyonuyla dikkat çekiyor.

Kapağı açmadan yemek kontrolü yapılabilmesini sağlayan Pangourmet, ergonomik tutacağıyla mutfakta kazaların önüne geçiyor. 20 otomatik programı bulunan DeLonghi EOB2071 Pangourmet Elektrikli Fırının 11 farklı yarı otomatik programı ile baget ciabatta ya da pizza yapmak artık çok kolay!  www.delonghi.com.tr

DeLonghi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro worldun tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

DeLonghi EOB2071 Pangourmet Elektrikli Fırın için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 699 TLdir.


Geri Dön