05 / 05 / 2024

yılbaşı villa kiralama

yılbaşı villa kiralama

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Siber dolandırıcılar yılbaşında villa kiralayanları hedef aldı!

Bu yılbaşı yasaklar dolasıyla eğlence merkezlerinin kapalı olması nedeniyle kiralık villalara talep arttı. Bu talep artışı siber dolandırıcıların da hedef kitlesini yeniden şekillendirdi.

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu!

Türkiye'deki muhafazakar otellerde fiyatlar oldukça yükseldi. Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu. 

5 bin villa kiralama yöntemiyle turizme açıldı!

Kaş, Kalkan, Fethiye gibi turistik bölgelerde 5 bin villa, kiralama ile turizme açıldı. Yaz ayları boyunca 300 bin kişinin konakladığı villalarda haftalık kira fiyatları 2-10 bin lira arasında değişiyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Başak Dizer'le evlilik hazırlığı yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Zekeriyaköy'de villa arayışlarına başladı. Havuzlu ve bahçeli evleri gezen ünlü oyuncu, 3 milyon liraya kadar parayı da gözden çıkardı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

Galleria AVM yönetim ve kiralama için JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye, Galleria AVM'nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

yılbaşı villa kiralama Haberi

yılbaşı villa kiralama

Bu sene koronavirüs salgını nedeniyle yılbaşında evlerimizde geçireceğiz. Eğlence mekanlarının ve otellerde kutlamanın yasaklandığı bu günlerde eğlenmek isteyen vatandaşlar çeşitli yollara başvurdu. Hürriyet'ten Burak Coşan'ın haberine göre; yılbaşında eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar kiralık villalara akın etti. Bu dönemde villa kiralamaların artması nedeniyle günlük kiralama ücretleri de bir hayli yükseldi. 

EN AZ 4 GÜN 

Kiralık villa ilanlarının çoğunda yılbaşı için villa kalmadığı bilgisi yer almaya başladı. Kalan villaların ise kira ücretleri yükseldi. Villaların günlük kiralama ücreti büyüklüklerine göre değişmekle birlikte, 600 TL’den başlıyor, 4 bin TL’ye kadar çıkıyor. Yılbaşı döneminde 4 günlük sokak kısıtlaması olduğu için en az 4 günlük kiralama yapmak gerekiyor.

İlanlarda şaşırtıcı bazı bilgiler de yer alıyor. Örneğin lüks bir çiftlik evi için günlük kiralama ücreti 3 bin 600 TL...