01 / 05 / 2024

yılbaşında ne alsam

yılbaşında ne alsam

Basın Ekspres Yolu’nun lezzet ve çekim merkezi İstWest Meydan yine ses getirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘Marka Çadır Günleri’ başladı.

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Yılbaşında İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapalı yollar!

İstanbul’da yılbaşından dolayı kapalı olacak yollar merakla araştırılmaktadır. İşte Yılbaşında İstanbul’da kapalı yollar!

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşı sepetleri ne kadar? Carrefoursa, Migros, Trendyol 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni Yıl için geri sayım başladı. Zincir marketler de yılbaşı sepetleri hazırladı. Yılbaşı sepetleri, müşterilerin yılbaşında beğendiği yiyecekleri içerir. Peki marketlerin yılbaşı sepetinde neler var? Migros, Carrefoursa, Trendyol yılbaşı sepeti fiyat listesi...

Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!

2023 yılbaşında emekliye ne kadar zam yapılacak?

Emekli maaşlarının yeni yılda yani 2023 yılında ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair sorulan sorular ve merak edilen yanıtlar!

Doların 2023, 2024 ve 2025 yıllarında ne kadar olacağı resmen açıklandı! Doları olanlar çabuk bakın

Dolar/TL kuru ile ilgili son dakika tahmin geldi. Dolar kurunun 2023, 2024 ve 2025 yıllarında  ne kadar olacağı resmen açıklandı. Doları olanlar dikkat...

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022?

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? Peki alışveriş merkezleri 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? 

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2021? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor 2021? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor 2021?

Son dakika haberi! Yılbaşında 4 günlük yasak mı geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı misafirlik, mevlit, cenaze ve yılbaşı kutlamaları gibi yeni tedbirlerle ilgili Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, virüsün yayılmasını engellemek amacıyla yılbaşında sokağa çıkma yasağı kısıtlamalarının gündemde olduğunu söyledi.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

yılbaşında ne alsam Haberi

yılbaşında ne alsam

Basın Ekspres Yolu’nun lezzet ve çekim merkezi İstWest Meydan yine ses getirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘Marka Çadır Günleri’ başladı. 31 Ocak 2015’e kadar sürecek olan çadır turnesinde büyük markalar görülmemiş indirim oranlarıyla vitrinlerdeki yerini aldı.



FerYapı – Boyner Holding ortaklığı ile Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen İstWest projesi bünyesindeki İstWest Meydan’da ‘Marka Çadır Günleri’ başladı. Kısa sürede bölgenin lezzet ve çekim merkezi haline gelen İstWest Meydan’da yer alan ‘Marka Çadırı’nda Türk ve dünya markaları, büyük indirim oranlarıyla sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlerin beğenisine sunuldu.


Derimod, Barbour, Fabrika, T-Box, Roccobarocco, Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi pek çok markaya ‘Çadır Turnesi’ ile ev sahipliği yapan İstWest Meydan, büyük indirim...