04 / 05 / 2024

Yıldırım 5 yıllık projeler

Yıldırım 5 yıllık projeler

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70'ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Enerjideki dönüşüm için yıllık 7 milyar dolar yatırım gerekli!

Türkiye'de, enerji sektöründeki dönüşümünün devamı için 2030'a kadar yıllık ortalama 5,3 ila 7 milyar dolarlık yatırıma ihtiyaç olduğu belirtildi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Yıldırım 5 yıllık projeler Haberi

Yıldırım 5 yıllık projeler

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70'ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi. 


'Yeni Yıldırım'ı oluşturmak için vatandaşa söz verdikleri projelerin yüzde 70'ni hayata gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Edebali, "Bizim yönetim anlayışımızda insanlarımızın şehrin sakini değil sahibi. Halkla belediyeyi yaklaştırdık" dedi. 


Yıldırım'da sosyal ve kültürel projelerin büyük oranda tamamlanmasının ardından imar ve yapılaşma alanında somut adımlar atamaya başladıklarını dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İlçeyi yeniden ayağa kaldırmak, sosyal yönü güçlü, ekonomik gücü yüksek, insanları geleceğinden emin ve daha mutlu bir Yıldırım'ı inşa etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın beklentilerine de kulak vereceğiz. El birliği ile yeniden doğacak Yıldırım'ın gelecek 100 yılını planlamak arzusundayız" ifadelerini kullandı. 


Yıldırım Belediyesi'nin...