06 / 05 / 2024

Yıldırım altyapı projeleri

Yıldırım altyapı projeleri

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka şehir olma yolunda hızla ilerlerken, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Yıldırım altyapı projeleri Haberi

Yıldırım altyapı projeleri

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka şehir olma yolunda hızla ilerlerken, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan asfalt sererken diğer yandan da yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Yıldırım'ın gelişimine de katkı sağlıyor. Ekipler 2016 yılı içinde toplam uzunluğu 3 bin 585 metre olan 36 yeni yolu ilçeye kazandırdı. Yerleşim alanlarının büyüdüğünü ve yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Şehirler hizmetle gelişir. İş makinelerimiz de bu kapsamda belli bir program dahilinde yeni yollar açıyor. İlçemiz Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeleri arasında. Yeni yolların ve yatırımların olduğu...