03 / 05 / 2024

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatına başladı.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşaatına başladı.

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Yıldırım Sular Vadisi'nde inşaat hızla sürüyor!

Yıldırım Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında sayılan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyey geldi.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi Haberi

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi


Gençlere özel tasarlanan bir sosyal yaşam alanı olarak hizmete sunulacak Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı paydaşlığında Değirmenönü-Karapınar 5 bin 246 metrekare inşaat alanında yapımı devam eden Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, bünyesinde kütüphane, atölyeler, konferans salonları, sinema salonları, spor alanları ve kapalı otoparklarıyla gençlerin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal hayatın içerisinde doğrudan bulunmasına katkı sağlamış olacak.

İHTİYACA UYGUN TASARIMLAR

Şehrin ihtiyacı olan sosyal donatı alanlarını inşa etmeyi kentsel dönüşümde fiziki dönüşümün tamamlayıcı unsuru olarak gördüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Değirmenönü-Karapınar bölgesinde planladığımız kentsel dönüşüm, meydan ve anıt müze projelerinin arasında yer alan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, tamamen gençlerin talepleri doğrultusunda kendilerine hitap edecek...