08 / 05 / 2024

yıldırım beyazıt kentsel dönüşüm

yıldırım beyazıt kentsel dönüşüm

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çok amaçlı Sosyal ve Spor Tesisleri ile mahallenin çehresinin değiştiğini, her iki tesisin mahallenin sosyal etkinliğine canlılık katacağını belirtti...

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne sosyal tesis yapılacak!

İnşası devam eden sosyal ve spor tesisi hakkında konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çok işlevli Yıldırım Beyazıt Sosyal ve Spor Tesisinin bu yıl hizmete sunulacağını belirtti...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Yıldırım'da 2020 kentsel dönüşüm hedefleri!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 2020’deki kentsel dönüşüm hedeflerini açıkladı ve imar sorununa öncelik verdiğini söyledi.

yıldırım beyazıt kentsel dönüşüm Haberi

yıldırım beyazıt kentsel dönüşüm

Yıldırım Beyazıt mahallesinde inşa edilen Sosyal ve Spor Tesislerim, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kocasinan Belediye Başkam Bekir Yıldız ve AK Parti İl Başkam Ömer Dengiz gezerek yapılan işler hakkında bilgiler aldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kapalı semt pazaryerinin yanı sıra çok amaçlı Sosyal ve Spor Tesisleri ile mahallenin çehresinin değiştiğim, her iki tesisin mahallenin sosyal etkinliğine canlılık katacağını belirtti. Büyükkılıç,"Yıldırım Beyazıt mahallesi kentsel dönüşüm projemizin ilk başlatıldığı mahalledir. Bundan 15 yıl önce gecekondu semti olarak olan mahallede gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi ile bugün çok katlı binalan, sağlıklı ve her türlü konfora sahip bir mahalledir. Bugün bu mahalle kentsel dönüşümde örnek...