06 / 05 / 2024

yıldırım beyazıt yıkım çalışmaları

yıldırım beyazıt yıkım çalışmaları

Başka yerlerde büyük hadiselere neden olan yıkımlar yapılırken, uzlaşma kültürünün hakim olduğu Kayseri’de böyle manzaralar yaşanmıyor.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü!

Bu sene içinde inşaatının tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığı Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü...

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiriyor. Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

Başbakan Yıldırım: Artık yatay mimariyi geliştireceğiz!

Başbakan Binali Yıldırım TOKİ tarafından Kocaeli Gölcük'te yürütülen Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde, depreme karşı şehirleri çevre bilinciyle kurmanın önemli olduğunu vurguladı.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

yıldırım beyazıt yıkım çalışmaları Haberi

yıldırım beyazıt yıkım çalışmaları


Türkiye’ye örnek olan Kayseri belediyeciliği, olaysız, engelsiz, barikatsız, polisin güvenlik tedbiri almadığı bir yıkım daha yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı adını verdiği Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Tavlusun Caddesi’nde yıkımlara başladı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yolun genişleme alanındaki mülklerin sahipleriyle tamamen uzlaşılarak yapılan yıkımda tek bir olay dahi yaşanmadı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın 50 metre genişliğinde Avrupa standartlarında bir yol olacağını belirtti.
     
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile 30 Ağustos Bulvarı arasındaki bölümü büyük bir hızla süren Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın devamı olan Tavlusun Caddesi’ndeydi. Bulvarın her iki yanında bulunan ve yolun genişleme alanında bulunan mülklerin yıkımına Başkan Mustafa Çelik bizzat...