28 / 04 / 2024

Yıldırım Cömertoğlu

Yıldırım Cömertoğlu

Botanik Otelcilik Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yıldırım Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 1 Eylül 'de Şişli'de kuruldu.

Okurcalar Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okurcalar Turizm Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yıldırım Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 24 milyon 660 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Yıldırım'daki tarihi binalar yenileniyor!

Sahip olduğu yüzlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, geçmişin izlerini yansıtan yapıları aslına uygun olarak yenileyerek kalıcı eser haline getiriyor.

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Başbakan Yıldırım: Bütün bankalar gelsin İFM'de temel atsın!

Başbakan Yıldırım, "Bir işimiz daha kaldı.Türkiye'de istikrarın sürmesi lazım. İstikrarın kalıcı hale getirilmesinin yolu başkanlıktan geçiyor." dedi.

Yıldırım Cömertoğlu Haberi

Yıldırım Cömertoğlu

Botanik Otelcilik Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yıldırım Cömertoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve  Alper Cömertoğlu, Egemen Cömertoğlu, Tolga Cömertoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Eylül 'de Şişli'de kuruldu.


Botanik Otelcilik Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsayı, binayı, oteli, depoyu, benzer gayrimenkulleri, sair sabit  kıymetleri ve gayri maddi hakları yönetmek, işletmek, kiralamak, kiraya ve alt kiraya vermek ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeyi imzalamak ve akdetmek, danışmanlık hizmetleri vermek. Şirket,yukarıda belirtilen amaçlarını gerçekleştirebilmek için;  a.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu,...