01 / 05 / 2024

yıldırım demirören The Residences Mandarin Oriental Bodrum

yıldırım demirören The Residences Mandarin Oriental Bodrum

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de modaya uyup Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum'dan villa aldı. Yıldırım-Revna Demirören çifti yeni villalarında önceki hafta sezonu açtı...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Bursa Yıldırım alt yapıyla gelişiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir yer konumuna getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım'a kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatıyor.

Bursa Yıldırım'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Yıldırım’ı yaşam standartları yüksek şehir konumuna getirmek amacıyla çarpık yapılaşmayla mücadelesini sürdüren Yıldırım Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları yıkıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Antalya Büyükşehir'den Hafize Yıldırım'a ev!

Konyaaltı’nın Kır Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşamını sürdüren 75 yaşındaki Hafise Yıldırım’a Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Başını sokacak sıcak bir yuva hayali kuran Hafise Nine, Başkan Türel’in talimatıyla konteyner eve kavuştu.

Bursa Yıldırım'ın caddeleri yenilendi!

Yıldırım’ın yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı hizmetlerini titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki yama, kaplama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

yıldırım demirören The Residences Mandarin Oriental Bodrum Haberi

yıldırım demirören The Residences Mandarin Oriental Bodrum


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de modaya uyup Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum'dan villa almıştı. Yaklaşık 5 milyon Euro olduğu konuşulan 640 metrekarelik bir villa alan Demirören; Mustafa Koç, Bülent Eczacıbaşı, Ferit Şahenk ve Cem Yılmaz gibi pek çok ünlü isme 'Cennet'te komşu olmuştu. Yıldırım-Revna Demirören çifti, iç dekorasyonunu emanet ettikleri villalarını ünlü mimar Erol Sevimlisoy'dan teslim alıp önceki hafta da sezonu açmış. Demirören Ailesi, yeni yuvalarının olduğu sitenin iskelesinde keyif yaparken işte böyle objektiflere...