04 / 05 / 2024

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadır Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Yıldırım tarafından kuruldu.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadır Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.


Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRONİK ORTADA ALIŞ VERİŞ VE İNTERNET HİZMETLERİ a) İnternet ve On-Line sistemler içinde ve telekomünikasyon yolu ile her türlü bilginin dağıtım,ticaret, pazarlama ve iletişimini yapmak, iletişim sistemleri kurmak.  İlgili mercilerden izin almak kaydı ile  telli veya telsiz haberleşme halleri ile yurtiçi ve yurtdışı enformasyon sistemlerine erişim hizmeti sağlamak ve her türlü hizmetlerini sunmak. İnternet erişimi sağlamak, internet üzerinden her türlü malın alım, satım, işlemlerini gerçekleştirmek ve bu amaçla sanal mağazalar oluşturmak ve alt yapı hizmetleri vermek. b) Elektronik ortamda bilgi...