14 / 05 / 2024

yıldırım kriz yönetim merkezi ne zaman açılacak

yıldırım kriz yönetim merkezi ne zaman açılacak

Yıldırım Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilen, bin 495 metrekare alana sahip Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi’nin inşaatı sürüyor.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Binali Yıldırım'dan faiz çağrısı!

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen DEİK Yönetim Kurulu Toplantısı'nda faiz ve enflasyona yönelik seferberlik çağrısında bulundu. 

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

Zafer Yıldırım: 2018'de konut alım - satım oranları artacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, 2018 yılında konut alım - satım oranlarının artacağını söyledi.

yıldırım kriz yönetim merkezi ne zaman açılacak Haberi

yıldırım kriz yönetim merkezi ne zaman açılacak


Yıldırım Mimar Sinan Mahallesi’nde inşası süren, bin 495 metrekare alana sahip Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi’nin bünyesinde deprem izleme istasyonları, eğitim salonları ve STK’ların yararlanacağı bölümler yer alacak. Kriz yönetim merkezinde eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının yanında deprem, sel, yangın ve lodos gibi olası afetlere karşı acil müdahale durumları da yürütülecek. Ayrıca merkez olası afetlerde farklı kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlayarak hızlı ve etkin mücadele olanağı sunacak.


Doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak adına merkezi hayata geçireceklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yalnızca depremler değil, bütün doğal ve beşeri afetler şehirlerimiz için risk üretiyor. Yerel yönetim olarak afetlere hazırlıklı olmak adına inşasını sürdürdüğümüz Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi, tek bir noktadan stratejik olarak uygulamaya koyulduğu bir merkez olarak hizmet...